Furt dintr-un autovehicul. Autorii, doi tineri din Dridif

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce două persoane ar fi sustras bunuri dintr-un autovehicul.

 În cursul lunii iulie a.c., Poliția Făgăraș a fost sesizată de către deținătorul unui autovehicul cu privire la faptul că i-ar fi fost sparte gemurile autoturismului și i s-ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul acestuia.

Activitățile de cercetare, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea celor bănuiți de săvârșirea actelor, aceștia fiind din  Dridif, din județul Brașov.

În cauză, cei doi bărbați identificați, de 20 și 31 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, după care, în baza materialului probator, a fost dispusă reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Persoanele bănuite au fost prezentate de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile

Cercetările sunt continuate de polițiștii făgărășeni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *