Făgăraş. Şofer prins cu un permis de conducere fals „emis în Ucraina”

Un conducător auto de 31 de ani a fost depistat la volan pe strazile din Fagaras cu un permis de conducere fals, care ar fi fost eliberat de autoritățile ucrainene. Infractiunea a fost depistata in timpul unei acțiuni a polițiștilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea șoferilor care nu respectă normele de circulație.

Evenimentul a avut loc când polițiștii de la Biroul Rutier au oprit vehiculul condus de bărbatul în cauză și i-au cerut documentele de identitate și permisul de conducere. Acesta a înmânat un permis de conducere care, la prima vedere, părea a fi eliberat de autoritățile din Ucraina.

Cu toate acestea, polițiștii au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului prezentat și au decis să efectueze verificări în bazele de date. Verificările au dus la descoperirea faptului că permisul de conducere nu avea corespondență cu datele oficiale ale autorităților ucrainene, fiind, de fapt, un document fals.

In urma acestui incident, polițiștii au întocmit un dosar penal împotriva conducătorului auto, iar cercetările vor fi efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals material în înscrisuri oficiale”. Dosarul este acum în curs de investigare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluție legală în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.