BĂRBAT AGRESIV CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR

Polițiștii din cadrul Poliției Municiului Făgăraș desfășoară acte de urmărire penală după ce, la data de 22 iunie a.c., au fost sesizați cu privire la un scandal ce ar fi avut loc pe strada Prunului, din municipiul Făgăraș.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a identificat persoana recalcitrantă și a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 31 ani, din municipiul Făgăraș, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat o altă persoană, ținând în mână un cuțit.

Având în vedere că acțiunea agresivă a bărbatului s-a desfășurat în mai multe rânduri pe parcursul zilei, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.