Foto-video. Serbare cu emoții, la final de grădiniță

IMG-20230614-WA0005Finalul de an școlar aduce multe emoții mai ales în rândul absolvenților de gimnaziu sau de liceu, care își iau rămas bun de la colegi și profesori. Însă, nu doar ei au parte de emoții de despărțire în această perioadă. Și cei mai mari preșcolari, care din toamnă vor păși în clasa zero, își iau rămas bun de la colegii de grădiniță și de la doamnele educatoare. Ieri, copiii din grupa mare a Steluțelor de la Grădinița Albinuța au pregătit o serbare emoționantă, de final de grădiniță.

 

 

IMG-20230614-WA0006Emoții mari ieri în rândul părinților ai căror copii au finalizat grupa mare a Steluțelor de la Grădinița Albinuța. În crama  Cetății Făgăraș, a avut loc serbarea de final de grădiniță, serbare bine pusă la punct cu dans, cântece, joc și voie bună.  Cei 22 de copii, de acum pregătiți să pășească în clasa zero, le-au arătat părinților, bunicilor și tuturor celor prezenți câte lucruri au învățat ei la grădiniță.  Decorul, dar și programul pregătite de doamnele educatoare, Adriana Ghircoiaș, Aurica Lazea si Cornelia Gantea, ingrijitoare, au fost unele pe măsura unei festivități de absolvire și au fost posibile prin diverse proiecte câștigate de cadrele didactice, dar și cu ajutor voluntar al părinților.

Și pentru că o nouă generație de Steluțe a finalizat învățământul preșcolar, doamnele educatoare  le așteaptă din toamnă pe micile Steluțe, pentru a le îndruma în anii de grădiniță.

IMG-20230614-WA0009 IMG-20230614-WA0008

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *