Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe durata evenimentului sportiv BIKEATHON

Pentru o cât mai bună desfășurare a evenimentului Bikeathon Țara Făgărașului, organizat în data de 10 IUNIE 2023, traficul rutier
🔹 va fi blocat în intervalul orar 8.45 – 10.30 pe tronsonul cuprins între pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – Șoseaua Combinatului până la intersecția către satul Hurez.
🔹 va fi restricționat gradual în intervalul 10.30 – 14.00 în zona pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – până la zona cimitirului de pe Șoseaua Combinatului.
🔹 va fi blocat în intervalul orar 15:20 – 16:30 în zona pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – până la zona cimitirului de pe Șoseaua Combinatului.
⚠️ Accesul și staționarea în parcarea Stadionului Municipal vor fi interzise începând cu ziua de vineri, 9 iunie, ora 14.00 – până sâmbătă 10 iunie, ora 22.00.
Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile echipajelor de poliție. 👨🏼‍✈️
 Pentru detalii suplimentare, vizitează site-ul : www.bikeathon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *