Festivalul copiilor talentați ”Evad’Art”, la Victoria

IMG-20230607-WA0010Elevii din Ţara Făgărașului şi nu numai au ocazia să-şi demonstreze talentul pe scena Casei de Cultură din orașul Victoria. Festivalul „Evad Art“ a ajuns la a XI-a ediție și e în plină desfășurare.
Festivalul Evad’Art , ediția a XI-a are loc în aceste zile. Spectacolul concurs este găzduit în acest an de Casa de Cultură din Victoria. Evenimentul, care a demarat ieri, este organizat de Colegiul Tehnic „Alexandru Bărbat“, în parteneriat cu Casa de Cultură Victoria, cu Fundația ”Negru Vodă” din Făgăraș  și sprijinit de Primăria și Consiliul Local Victoria.
Aproape 100 de participanți au intrat în competiție la una dintre cele 4 categorii, respectiv:  muzică, dans, tradiții, artele spectacolului.
CODRINAE o bucurie pentru mine că în sfârșit a renăscut acest proiect minunat în care ne-am pus toată creativitatea și timpul și eforturile. După perioada aceasta neagră, de pandemie, în care toate evenimentele de suflet din păcate au fost anulate și pentru că nu am vrut să face doar câteva secțiuni și să-l ciuntim festivalul, iată că 2023 este anul  în care reîncepem acest proiect la Victoria și sunt foarte, foarte fericită că ne-am regăsit profesori coordonatori, părinți, elevi, care înțeleg că acești copii minunați au nevoie de un loc de întâlnire unde să fie aplaudați și puși în valoare. Anul acesta se desfășoară festivalul în luna iunie, sunt trei zile de spectacole concurs: marți, miercuri și joi, între 6 și 8 iunie, iar vineri va fi spectacolul de gală, în care îi vom premia pe laureații noștri, la Casa de Cultură din Victoria. Este un reînceput mai timid, dar o să ne facem mari și o să avem săli pline de oameni, care să se bucure de talentele copiilor din zonă“,  ne-a spus prof. Codrina Anghel – dir. Colegiul Tehnic Alexandru Bărbat.
(Iulia GRECU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *