Consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru construirea a 4 blocuri în Făgăraș

Patru blocuri sociale pentru tineri din grupuri vulnerabile vor fi construite în Făgăraș, cu fonduri nerambursabile, prin proiectul câștigat de Primăria Făgăraș. Ieri, în cadrul Consiliului Local s-a mai făcut un pas important pentru începerea construcției imobilelor, care vor fi amplasate pe strada Plopului din cartierul Combinat. Aleșii locali au aprobat documentația tehnico-economică.

Cele 64 de locuințe urmează să fie construite în Municipiul Făgăraș, în cartierul Combinat, pe strada Plopului. Acestea vor fi amenajate în 4 imobile identice cu regim de înălțime parter + 3 etaje și vor fi de 2 tipuri: 8 garsoniere și 56 de apartamente cu 2 camere.
Terenul pe care urmează a fi amplasate clădirile este liber de construcții și este în proprietatea publică a Primăriei Municipiului Făgăraș. În aceste locuințe vor fi relocați chiriașii și proprietarii din blocul 6, bloc aflat într-o stare de degradare avansată.

Pentru prima dată în istoria post decembristă, în Municipiul Făgăraș se construiesc 64 de locuințe sociale, în 4 blocuri. Este un proiect finanțat 100% nerambursabil prin PNRR și vorbim de 4 blocuri care vor fi construite în cartierul Combinat.“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 21.000.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *