Persoană identificată în trafic cu o alcoolemie peste limita legală

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au identificat un bărbat, în localitatea Voila, care conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

 Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Brașov, a fost oprit în trafic în jurul orei 17.30, în cadrul unui control pe care polițiștii îl efectuau în scopul depistării celor care conduc sub influența alcoolului.

Pentru că cel oprit prezenta halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0.49 mg/l.

Față de cele constatate, s-a dispus conducerea persoanei la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate concentrația de alcool existentă în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *