La volan, sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 Astfel, în cadrul activităților întreprinse de polițiștii, în data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, pe DJ 105A, a fost oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcția satului Văleni spre comuna Jibert.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care polițiștii au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a indicat o valoare 0,62 mg/l alcool pur.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *