Lecție despre importanța majoră a pădurii, a apei și a faunei, la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“

smart

Despre importanța majoră a pădurii, a apei, dar și a faunei au aflat astăzi elevii Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“. Totul, direct de la specialiști: de la silvicultori, vânători sau reprezentanții Apelor Române, în cadrul parteneriatului  realizat de școală cu Ocolul Silvic Voila „ Pădurile Făgărașului“, Administrația Națională Apele Române SGA Brașov și AVPS Făgăraș.

Chiar dacă activitatea de astăzi  de ecologizare la râul Olt a fost anulată din cauza ploii, elevii liceului teologic din Făgăraș au aflat informații utile despre importanța pădurii, a apei, dar și a florei și faunei.  Reprezentanții Ocolului Silvic Voila „Pădurile Făgărașului“, cei ai Administrației Naționale Apele Române SGA Brașov și  ai AVPS Făgăraș au fost cei care le-au prezentat elevilor importanța menținerii curate a apelor, dar și protejarea pădurii și a faunei.

 

„În această săptămână, 24-28 aprilie, la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“ se desfășoară mai multe activități. Astăzi avem o activitate în parteneriat cu Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, cu Apele Române și cu Ocolul „Pădurile Făgărașului“, de la Voila, în cadrul căreia copiii noștri vor asista la o prezentare făcută de către cele trei instituții. Săptămâna Verde va continua în liceul nostru până vineri, cu multe excursii, realizate pe parcursul acestei săptămâni, la Sibiu, Cluj Napoca, Brașov. Astăzi voiam să facem și acțiune de ecologizare, ploaia nu ne-a permis, de aceea acțiunea se desfășoară în sala de clasă și eventual dacă ne permite timpul, în curtea școlii“, ne-a spus Cosmin Moldovan, dir. Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

 

smart

smart

smart

smart

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.