INFORMARE

Această informare este efectuată de: COMUNA ȘERCAIA, strada Principală, nr.82, Șercaia, jud. Brașov, telefon/fax: 0268245809/0268245923, e-mail: contact@primaria-sercaia.ro, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov, Mun. Brașov, str. Maior Cranta, nr. 32, tel. 0268413306, Aviz de gospodărire a apelor pentru lucrarea:

„Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în comuna Șercaia” Componenta C2 – Canalizare ape uzate menajere”. localizat în: comuna Șercaia, județul Brașov.

Această investiție este noua.

Ca rezultat al procesului de locuire, vor rezulta ape uzate menajere ce se vor evacua în pârâul Șercaia ( Șinca) după ce au fost epurate într-o stație de epurare Șercaia.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau timp de 7 zile de la data ultimului anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *