Proiect aprobat. 23 de eco-insule, destinate colectării selective a deșeurilor în orașul Victoria

Orașul Victoria va primi fonduri europene pentru achiziționarea a 23  de eco-insule destinate colectării selective a deșeurilor pe toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton. Proiectul a fost depus în luna septembrie a anului trecut și este în valoare de 1.13 milioane lei.
„Începem săptămâna cu o nouă reușită: am primit răspuns pozitiv la solicitarea noastră de finanțare pentru eco-insulele digitale!
Este vorba de proiectul depus în septembrie 2022, în valoare de 1.13 milioane lei, pentru finanțarea prin PNRR a 23 de eco-insule destinate colectării selective a deșeurilor în orașul Victoria, pe toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton.
Ce înseamnă, pentru orașul nostru, introducerea eco-insulelor digitale:
✅️ o eficiența crescută în domeniul colectării selective a deșeurilor
✅️ o estetică plăcută
✅️ rezolvarea problemei mirosurilor neplăcute
✅️ simplitate în utilizare
✅️ un impact pozitiv asupra nivelului de trai și a calității vieții locuitorilor
După finalizarea extinderii colectării selective la nivelul întregului oraș și închiderea definitivă a gropii de gunoi, asigurarea unor condiții moderne și facile pentru colectarea selectivă este încă o etapă importantă pe care o parcurgem în drumul nostru spre alinierea la standardele europene de protejare a mediului înconjurător.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Modernizăm sistemul de gestionare a deşeurilor la Victoria din fonduri europene! 1.13 milioane lei din PNRR 23 de eco-insule pentru colectarea separată 정 PRIMÃRIA PRIMARIAORAŞULUI ORAŞULUI VICTORIA 22 Primar PrimarCameliaBertea Camelia Bertea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *