Doi jandarmi montani, aflați în patrulare, au oferit ajutor victimei unui accident rutier petrecut între Drăguș și Sâmbăta

Doi jandarmi montani de la Postul Montan Sâmbăta, aflați în patrulare, au oferit ajutor victimei unui accident rutier petrecut între Drăguș și Sâmbăta, anunță Jandarmeria Brașov.

„Sergiu și Dragoș, jandarmi montani din cadrul Postul Montan Sâmbăta, aflați în patrulare pe drumul județean care unește localitățile Drăguș și Sâmbăta, au observat doi bărbați în apropierea unui autoturism ieșit în afara carosabilului.

IMG-20230108-WA0007Colegii noștri și-au dat seama că bărbații sunt implicați într-un accident rutier și că au nevoie de ajutor și au oprit degrabă pentru a le oferi sprijin.

Bărbații nu aveau traumatisme în urma accidentului, dar le-au spus jandarmilor că în autoturism se mai află pe bancheta din spate o femeie care a fost rănită în urma evenimentului rutier. La scurt timp după ce au evaluat situația, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor specializat.

La indicațiile personalului medical și sprijiniți de un cetățean care le-a spus că are pregătire de paramedic, au stat alături de victimă, iar la sosirea echipajelor de intervenție au ajutat la scoaterea și transportul acesteia la ambulanță.“, ne-a transmis reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *