Moș Crăciun ajunge și în acest an la căsuța din centrul Făgărașului

Moș Crăciun ajunge și în acest an la căsuța din centrul Făgărașului. Din 17 decembrie și până în 23 decembrie, în fiecare seară Moșul și ajutoarele lui îi așteaptă pe copii. Mai mult, vor fi organizate și ateliere de creație, în intervalul orar 15.00-18.00, unde copiii se pot înscrie gratuit.
„În anul 2016 am decis să aducem spiritul Crăciunului în centrul Făgărașului. De atunci, an de an, timp de o săptămână am învățat împreună că Moș Crăciun există și este în fiecare dintre noi, atunci când ne deschidem sufletele și dăruim. Am învățat să ne bucurăm și să ne încărcăm pozitiv din zâmbetele și chicotele copiilor noștri, la vederea celui mai simpatic bătrânel de pe pământ și am descoperit că este un moment perfect din an când ne putem apleca asupra lipsurilor pe care le au oamenii din jurul nostru. Am trecut cu bine peste anii de restricție. În 2020, căsuța din centrul Făgărașului a fost singura locație din România în care Moș Crăciun a fost prezent fizic.
Continuăm acest proiect de suflet și în acest an!
În perioada 17- 23 decembrie 2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00, Moș Crăciun va primi scrisorile copiilor iar cei care își doresc vor fi pictați pe față de Crăciuniță în personajele lor preferate.
Vestea bună este că, în acest an, se va deschide și Atelierul Moșului. Copiii de la grădinițe și din clasele primare sunt așteptați la Căsuța din centrul Făgărașului în aceeași perioadă, 17-23 decembrie 2022, în intervalul 15.00 – 18.00. Ei se vor transforma în spiridușii Moșului iar din mânuțele lor vor ieși cele mai creative și originale ”opere de artă”.
Participarea la ateliere este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere.
Doritorii se pot înscrie o singură dată în cadrul celor 6 ateliere, la numărul de telefon 0763335200 sau printr-un mesaj pe whatsApp, în care se vor preciza numele, prenumele și vârsta copilului participant. Înscrierea se va face pe principiul ”primul venit – primul servit”.
De asemenea, în cadrul campaniei ”Fii și tu Moș Crăciun!” se vor primi daruri pentru cei mai puțini norocoși. Ele vor ajunge la destinație prin Crucea Roșie, filiala Făgăraș.
Vă așteptăm cu mic cu mare să intrați într-o lume magică, în care dorințele se îndeplinesc!“, au transmis reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *