Instalații de sărbători, smulse din copaci și aruncate la gunoi

Grinch-ul Crăciunului a poposit și la Victoria. Mai multe instalații luminoase montate pentru a împodobi orașul cât mai frumos pe toată perioada sărbătorilor de iarnă au fost smulse din copaci și aruncate la gunoi. Acum, autoritățile caută vinovatul pentru a fi tras la răspundere pentru fapta sa.

Mi-aș dori să nu fiu nevoită să fac astfel de postări, dar din păcate apar situații care necesită reacții mai dure.
Am început deja pregătirile pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta ne-am propus să amenajăm nu numai parcul din centru, ci și parcul din spatele Casei de cultură. Pentru asta, muncim cu toții cot la cot în Primărie, ca să reușim să facem ceva frumos, dar cu cheltuieli minime. Avem multe surprize pentru voi și sunt convinsă că veți fi încântați de ceea ce pregătim.
🔴 Ieri, însă, am constatat cu neplăcută surprindere că unele instalații care fuseseră montate în copaci au fost trase jos și apoi abandonate la containerul de gunoi.
Mă indignează acest tip de manifestări dar, mai mult decât atât, ele au ca rezultat distrugerea muncii noastre și a unor bunuri plătite din bani publici. Aceste instalații sunt unele de calitate, tocmai pentru a le folosi cât mai mult timp și a nu fi nevoiți să cumpărăm altele în fiecare an.
☝️ Vreau să atrag din nou atenția că în oraș, inclusiv în zona despre care vorbim, avem camere de luat vederi, cu ajutorul cărora îi vom identifica pe cei care cred că se pot distra bătându-și joc de munca și de banii noștri.
Știți cu toții că la Primărie ne dăm silința să cheltuim banii publici într-un mod cât mai responsabil. Dar responsabilitatea revine și comunității, și fiecăruia dintre noi. Orice bun public trebuie păstrat, protejat și utilizat așa cum se cuvine. Doar așa putem avea un oraș îngrijit, un oraș decorat frumos de sărbători, un oraș de care să ne bucurăm cu toții în fiecare zi.“, a scris pe pagina de socializare Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.