Sfârșit de toamnă cu temperaturi ridicate. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru final de toamnă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

24 – 31 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

31 octombrie – 7 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, precum și în nordul Carpaților Orientali.

7 – 14 noiembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

14 – 21 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, cu o tendință ușor deficitară, local în regiunile extracarpatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.