Un făgărășean pe scena de la „Vocea României”

Fagaraseanul Daniel Ignat a creat un moment plin de energie aseara pe scena de la Vocea României. Concurentul, rupt parcă dintr-un concert AC/DC, i-a electrizat pe antrenori.

Screenshot_20221022_065303In vârstă de 44 de ani, si-a început cariera muzicală după ce un prieten l-a auzit cântând la o seară de karaoke și l-a încurajat să exploreze acest talent.

În prezent, realizează concerte pe piesele celor de la ADC, atât în țară, cât și în străinătate. Daniel mărturisește că iubește să cânte și nu s-ar vedea făcând altceva, în ciuda faptului că în urmă cu ceva timp și-a pierdut auzul, fiind nevoit să folosească proteze auditive.

,,Iubesc să cânt, e pasiunea mea. Nu m-aș imagina trăind fară muzica și lucrul asta niciodată nu a fost mai evident ca atunci când am primit un diagnostic cum că urmează să-mi pierd auzul. Am proteze în urechi, fară protezele astea e aproape liniște. Acum aud foarte multe păsărele, foarte multe sunete, însă când le dau jos e liniște”.

A creat frenezie cu piesa Back în Black și i-a convins pe Tudor Chirilă și The Motans, care s-au luptat să-l atragă în echipa lor. În cele din urma, Daniel Ignat a ales să meargă în echipa lui Tudor, spre dezamăgirea lui Denis.

Sursa:protv.ro

https://www.protv.ro/vocearomaniei/stiri/vocea-romaniei-sezonul-10-daniel-ignat-si-a-pierdut-auzul-insa-asta-nu-l-a-oprit-din-a-zgudui-scena-cu.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *