Cardurile sociale vor fi încărcate din nou la sfârșitul lunii

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunțat când vor primi beneficiarii voucherelor sociale a treia tranșă de bani, în valoare nominală de 250 de lei.

Marcel Boloş a anunţat că beneficiarii voucherelor sociale vor primi a treia tranşă de bani la sfârşitul lunii, în valoare nominală de 250 de lei.
„Următoarea tranşă are loc, plata, în ultima săptămână din luna octombrie, avem banii necesari, nu există probleme şi vom alimenta cardurile pentru tranşa a treia”, a declarat Marcel Boloş la Parlament, unde a fost audiat de Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor.
De asemenea, ministrul a promis că situaţiile în cazul celor care nu au primit banii pentru tranşa a doua vor fi rezolvate, iar oamenii vor primi banii retroactiv.
„Pot să existe astfel de situaţii în care fie nu a fost trecut pe borderoul de predare-primire între poştă şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, fie nu figurează pe lista de beneficiari, fie a depăşit limita de venit pe care o are beneficiarul şi mai realizează un venit care este înregistrat la ANAF. Avem situaţiile acestea care tot timpul sunt puse în discuţie, în spaţiul public, în telefoanele pe care le primim la Minister”, a explicat Marcel Boloş.
„Eu cred că se pot rezolva caz cu caz. Pot să-i asigur pe toţi că, dacă cineva nu a fost cuprins pe lista de beneficiari sau s-a întâmplat această inadvertenţă cu Poşta Română, pot să îi asigur că, dacă au dreptul la aceste vouchere sociale, vor primi retroactiv banii. Întârzierile nu pot să existe decât cauzate de aceste lucruri. Întâlnirile noastre cu Poşta Română, cu emitenţii de carduri le avem aproape săptămânal, nu cunosc aceste detalii”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.