Percheziții în cartierul Noua din Brașov, pentru destructurarea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județul Brașov, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în cartierul Noua, din municipiul Brașov, ar fi acționat o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Membrii acesteia ar fi achiziționat droguri, pe care le-ar fi depozitat în locuința unuia dintre aceștia, și, ulterior, le-ar fi distribuit consumatorilor din județul Brașov.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, jandarmilor din cadrul G.M.J. Brașov și I.J.J. Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *