O turistă din Israel a pierdut borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan

O turistă din Israel a rămas fără borseta în care avea mii de euro în timp ce se plimba cu motocicleta pe Transfăgărășan. A avut norocul să o găsească salvamontiștii din Argeș.

„Colegii noștri au observat că unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel „ceva” era o borsetă cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro si cu toate actele personale ale unei… motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel!”, povestesc salvamontiștii din Argeș pe pagina de Facebook.

Persoana care a pierdut borseta a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.

Din fericire, femeia, care este cetățean israelian, a aflat că a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu salvamontiștii.

„Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc… borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș”, glumesc salvamontiștii argeșen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.