CSM Făgăraș a debutat cu dreptul în noul sezon al diviziei A

CSM Făgăraș a debutat cu dreptul în noul sezon al diviziei A, pe teren propriu împotriva echipei CSM Odorhei, scor 37-18 (21-11). Jocul a fost controlat încă din primul minut de sportivii făgărășeni. Cel mai bun marcator al formației noastre a fost Tiberiu Constantinescu, cu 9 reușite.

În etapa a doua, CSM va juca în deplasare la Sighișoara împotriva CSM din localitate.

A fost un prim meci bun, toată echipa l-a tratat foarte serios așa cum o sa le tratam si pe următoarele. Nu este niciun meci ușor sau castigat dinainte. Scopul nostru e sa creștem în valoare de la meci, la meci, să dam totul de fiecare dată și să atragem la sala câți mai multi sustinatori iar la finalul campionatului sa ne clasam pe unul dintre primele locuri“, a declarat Tibi Constantinscu, handbalist la CSM Făgăraș.

A fost un joc bun din partea noastră în care am reușit sa rulam tot lotul a ut la dispoziție. Deși echipa oaspete a avut în componenta mai mulți jucători de la echipa de liga națională, sportivii noștri au tratat meciul foarte serios și victoria ne-a revenit. Următorul joc de la Sighișoara va fi foarte dificil, dar sper ca băieții sa facă un meci la fel de bun ca cel de acasa si sa castigam”, a spus Eugen Fratila, antrenor CSM Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *