Ce este actual de purtat în sezonul de toamnă și iarnă 2022? TOP 5 trenduri pentru perioada rece a anului

Treptat perioada rece a anului își intră în drepturi, iar gecile și hanoracele mai groase își fac loc în outfiturile zilei. Sezonul de toamnă – iarnă 2022 vine cu noutăți din lumea marilor case de modă care dictează trendurile fiecărui sezon. O tendință de modă esențială regăsită în colecțiile de toamnă-iarnă 2022 constă în revenirea la piesele vestimentare pe care le poți asorta la diferite ținute, pentru diverse ocazii. Fie că ai un tricou alb, o pereche de blugi sau un blazer supradimensionat, aceste piese pot fi încadrate în diverse ținute actuale acestui sezon.

Iată top 5 trenduri pentru perioada rece a anului 2022:

  • Renașterea maiourilor albe

Considerând preocuparea caselor de modă pentru renașterea elementelor de bază ale ținutelor, maiourile albe se regăsesc în lista pieselor vestimentare actuale pentru finalul anului 2022. Fie că sunt asortate la un costum clasic sau la o ținută casual, maioul alb din stofă naturală, este elementul de bază care a renăscut în trendurile sezonului rece din anul 2022.

  • Evidențierea taliei prin intermediul corsetului

Corsetul reprezintă un accesoriu care scoate în evidență trăsăturile feminine ale corpului și oferă o doză de romantism fiecărei ținute. Femeile care optează pentru un corset strâns pe talie transmit încredere în sine și dragoste față de propriul corp, evidențiind atât forma corpului, cât și aspectul hainelor îmbrăcate. avantajul corsetului este că poate oferi o nouă viață mai multor ținute. Fie că ai o rochie lungă sau o cămașă largă pe care le-ai asortat la mai multe outfituri, îmbrăcarea  corsetului oferă  un aspect total nou piesei vestimentare uitate în garderobă.

  • Hainele tricotate asortate în diverse moduri

Costumele, topurile, fustele sau puloverele tricotate rămân actuale în sezonul rece al anului 2022. O fustă lungă și un top tricotat pot fi asortate cu ușurință la o ținută office, pe când puloverele tricotate asortate cu genți pentru dama casual de la Barneystore.ro pot crea outiftul ideal pentru plimbările de seară.

  • Fustele maxi și paltoanele până la pământ

Dacă perioada caldă a anului a fost dominată de trendul fustelor mini și topurilor cropped, atunci în sezonul rece sunt actuale lungimile până la pământ și oversize. Dacă paltoanele maxi au fost actuale mai mulți ani, atunci fustele și rochiile maxi sunt trendul acestei perioade. Fie că alegi o fustă din catifea, tricot sau denim, această opțiune va atrage atenția și se va integra perfect în tendințele acestui an.

  • Țesături transparente și decupaje îndrăznețe

Au revenit în modă hainele transparente și decupajele mari. Dacă ai o bluză largă dintr-o țesătură transparentă sau o fustă cu un decupaj neordinar, atunci toamna și iarna anului 2022 este perioada perfectă pentru a încadra aceste piese vestimentare în outfituri în vogă. Acestea vor evidenția formele corpului și vor atrage atenția datorită aspectului îndrăzneț pe care îl oferă ținutei.

Așadar, în toamna și iarna acestui an este actual să asortezi ținutele cu maiouri albe, fuste maxi tricotate sau țesături transparente și decupaje îndrăznețe. 

Sursa foto: Pexels.com

(articol de la partener)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *