Cel mai iubit robot umanoid din lume vine la Logiscool Făgăraș, pe 13 august

Sambata, 13 august 2022, intre orele 10:00 si 18:00, la sediul Logiscool Fagaras, te poti intalni cu cel mai iubit robot umanoid din lume si primul adus in Romania, Pepper.

Evenimentul lanseaza noile cursuri de ROBOTICA, VIDEO PRODUCTION, PYTHON, UNITY si PROGRAMARE ce vor incepe din septembrie. De asemenea in aceeasi zi vor fi prezentate cele mai tari proiecte realizate in sesiunea de primavara de elevii Logiscool Fagaras si tot in aceeasi zi incep prezentarile demonstrative gratuite pentru sesiunea de toamna.

Pe 13 august se va anunta un parteneriat foarte benefic pentru comunitatea fagaraseana intre Logiscool Fagaras si Fondul Stiintescu implementat de Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, ce are ca scop acordarea de burse de studiu si unirea fortelor pentru educatia digitala a copiilor din Tara Fagarasului.

Cursul demonstrativ de PROGRAMARE se ține în sediul de pe Bulevardul Unirii, Bl. 1B, etaj 1 (lângă Electrica – intrarea pe la Uniqa Asigurări) și necesită înscriere online pe site-ul școlii. (înscrierile se fac prin click aici: Făgăraș Logiscool) Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare.

Sau contactează-ne la:
TEL:0799.991.119
hello.fagaras@logiscool.com
VIitorul incepe pe 13 august 2022 la Logiscool Fagaras.

(ARTICOL DE LA PARTENER)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *