Distracție mâine în centrul Făgărașului

Copiii sunt așteptați vineri, 17 iunie, de la ora 10.00, în centrul municipiului pentru a participa la o competiție sportivă și la concertul susținut Andra Gogan. Evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali” are scop caritabil  iar donațiile vor ajunge în fondul utilizat la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”.
concertCompetiția se adresează tuturor copiilor din municipiu, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, care se vor întrece pe role, pe biciclete fără pedale, triciclete sau trotinete. Casca este obligatorie! Participanții pot fi înscriși la fața locului, începând cu ora 9.00, în schimbul unei donații minime de 30 de lei.
La evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali”, concurenții și spectatorii vor găsi un spațiu amenajat unde pot fi pictați pe față, un stand cu limonadă și unul cu tablouri și obiecte realizate manual de copiii cu deficiențe și personalul asociației ADIF.
Ziua dedicată copiilor speciali se va încheia cu un concert susținut de cântăreața Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK, care a intrat în Cartea Recordurilor, în 2009, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.
Donațiile vor ajunge în fondul utilizat la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”.
Evenimentul este organizat de Asociația de Dezvoltare Integrată a Făgărașului (ADIF) în colaborare cu Primăria Municipiului Făgăraș, fiind un demers pentru informarea și conștientizarea opiniei publice cu privire la nevoile pe care le au persoanele cu dizabilități și integrarea socială a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *