Meteorologii anunță caniculă în următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în aproape toate regiunile României. De asemenea, vor fi puţine precipitaţii.

13 – 20 iunie
Temperatura va fi în general apropiată de valorile normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a ţării.

20 – 27 iunie
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice şi la munte.

27 iunie – 4 iulie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată ţara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sud-est şi la munte.

4 – 11 iulie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile vestice, nord – vestice şi centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.