Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită două zile la Făgăraș

Două zile de distracție și voie bună în cinstea Zilei Internaționale a Copilului. Asta au pregătit Primăria Făgăraș, Casa de Cultură Făgăraș și Centrul National de Informare si Promovare Turistica Făgăraș. Copiii vor avea parte de spectacol de teatru, ateliere sportive și flashmob, ateliere de creație, vânătoare de comori, pictură pe față și multe alte surprize.
Vor fi două zile de evenimente dedicate copiilor. Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită în 31 mai și în 1 iunie. În 31 mai, vom aduce spectacolul de teatru din București, de la Teatrul „Ion Creangă“- Vrăjitorul din Oz. Pe 1 Iunie, toți copiii se vor putea distra în parcul central începând cu ora 10, la ateliere sportive și flashmob cu Aurelian Curticăpean, iar de la ora 12 până la ora 16, vor fi ateliere de creație, pictură pe față, ateliere de caleidoscoape cu Veronica Soare și de la ora 17, toți copiii vor putea participa la filmul „Encanto“, film apărut în 2021. Îi așteptăm pe toți copiii să sărbătorească așa cum se cuvine. La mulți ani tuturor copiilor!“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură Făgăraș.
Marți, 31 mai 2022, de la ora 16.00, Sala Mare a Casei de Cultură Făgăraș – Spectacolul de teatru pentru copii ”Vrăjitorul din Oz” de la Teatrul ”Ion Creangă” București. Preț bilet 15 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929.
Miercuri, 1 iunie 2022
De la ora 10.00 – clasele 0 – IV și de la ora 11.00 – clasele V -VIII, Parcul Central – Ateliere sportive și flashmob cu Aurelian Curticăpean
De la ora 12.00 – 16.00 – Parcul Central – Ateliere de creație pentru copii, vânătoare de comori, pictură pe față, baloane de săpun, desene pe asfalt, animație cu personajele Donald și Daisy, Jasmine și Flash.
De la 12.00 – 16.00 – Parcul central – Ateliere de caleidoscoape cu Veronica Soare
De la ora 17.00 – Sala Mare a Casei de Cultură Făgăraș – Filmul ”Encanto” 2021 – Intrarea gratuită pe bază de invitație. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929.
La ateliere de creație și la atelierele sportive toți copiii vor primi o surpriză!
ZIUA COPILULUI 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.