Traficul rutier va fi întrerupt, începând din data de 05.05.2022, pe strada Azotului

Traficul rutier va fi întrerupt, începând din data de 05.05.2022, pe strada Azotului, tronson de la intersecţia cvartal Tudor Vladimirescu până la intersecția cu str.Chimistului.

    Această informare este efectuatã de APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala exploatare Făgăraş, str.Şos.Ileni, nr.1, loc.Făgăraş, jud.Braşov, telefon 0268211218 / 0268213009, legal reprezentată prin doamna inginer şef sucursală – ing.Cristina Rădoiu, care anunţă că:

    Pentru informarea conducătorilor auto care au intenţia să se deplaseze pe strada Azotului, tronson de la intersecţia cu cvartal Tudor Vladimirescu până la intersecția cu str.Chimistului, traficul rutier pe acest tronson va fi întrerupt din 05 mai 2022 până în data de 10 mai 2022, în intervalul orar 07:00 – 17:30, circulația fiind deviată prin zona cvartal Tudor Vladimirescu-str.Forjei-str.Muncii, conform plan atașat.

    Pentru ca lucrările să se desfăşoare conform graficului, în această perioadă conducătorii auto şi proprietarii care beneficiază de parcare/zonă de aprovizionare, pe această stradă, sunt rugaţi să nu parcheze, folosind străzile adiacente și propunem corelarea acestora cu programul lucrărilor de execuție, respectiv intervalul orar 07:00 – 17:30.

    În toată această perioadă, APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala Făgăraş va transmite în permanenţă informări referitoare la stadiul lucrărilor, astfel încât să fie cunoscute din timp reglementările de trafic ce vor fi aplicate înainte de începerea lucrărilor.

Operatorul apă-canal cere scuze pentru disconfortul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.