Tineri din Țara Făgărașului, tâlhari în Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

În fapt, la data de 26 aprilie 2022, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiului său i-ar fi fost sustras telefonul mobil.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în proximitatea unei societăți comerciale, fiul femeii ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de telefonul mobil de către mai multe persoane de sex masculin, care au părăsit zona ulterior săvârșirii faptei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 ani și 16 ani, din localitățile Hârseni, Făgăraș și Șoarș, județul Brașov.

Față de unul dintre aceștia fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *