PNL BRAȘOV anunță excluderea din partid a consilierului local din Jibert, cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte

Organizația județeană a PNL a anunțat astăzi că a început demersurile pentru excluderea din partid a consilierului local din comuna Jibert, cel care este inculpat în dosarul privind decesul  primarului Iancu Boeriu.

,,Organizația județeană a PNL Brașov a luat cunoștință de evenimentele regretabile ce au avut loc în localitatea Jibert în seara zilei de 24 martie, în jurul orelor 23.00, când, conform spuselor prim-procurorului Claudiu Sandu, a avut loc agresiunea fizică asupra primarului localității, domnul Iancu Boeriu, agresiune în urma căreia a survenit decesul acestuia.

Odată confirmată starea de fapt, organizația județeană a PNL Brasov a inițiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar.

Suntem consternați și îndurerați, în egală măsură, de aceste evenimente ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toți membrii și susținătorii liberali: Violența, în oricare formă, nu este o opțiune și nu este tolerată în organizația PNL jud. Brasov!”, se arată în anunțul PNL Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.