Făgărășeanca Raluca-Maria Borta, membru în Biroul Național de Conducere al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor

Județul Brașov are, începând de duminică, 27 martie, un reprezentant în Biroul Național de Conducere (BNC) al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, în persoana coordonatorului județean Raluca Maria Borta. Aceasta face parte din echipa propusă pentru BNC de președintele AUR, deputatul George Simon și votată de 784 de delegați, dintre cei prezenți la Congresul AUR.

raluca borta 2Membru AUR din luna iulie a anului 2020, Raluca Maria Borta a depus toate diligențele necesare pentru identificarea membrilor și creșterea filialei. Împreună cu echipa brașoveană a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, scorul obținut fiind unul foarte apropiat de media națională a partidului. După alegeri s-a muncit constant pentru consolidarea filialei și constituirea de organizații locale, ajungând în prezent una dintre cele mai performante filiale din țară.

Moțiunea câștigătoare, ”ROMÂNIA BOGATĂ: Creștină și Democrată”, reiterează valorile naționale de care este atașat partidul AUR și promite o Românie puternică, suverană în Uniunea Europeană, în care criteriul meritocrației, al competenței profesionale, să stea la baza accederii la funcțiile publice.

Obiectivul AUR pentru următorii ani este să devină prima forță politică a țării și să guverneze în România pentru români, se arată în comunicatul de presă al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

Raluca Borta este din Făgăraș, are 37 de ani și a candidat și pentru funcția de primar al municipiului din partea AUR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *