Acțiune de ecologizare pe digurile râului Olt

Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraș, ajutați de voluntari din cadrul Primăriei Voila și ai Apelor Române – Grupul de lucru Făgăraș, au participat sâmbătă, 19 martie la o acțiune de ecologizare pe digurile râului Olt. Nu este pentru prima oară când membrii AVPS se implică în astfel de acte de civism și, până la urmă, de bun simț.
„Acum digurile Râului Olt, în zona Barajului Dridif, sunt curate. Rezultatele acestei acțiuni au fost: o remorcă plină cu vârf de tot felul de mizerii, peturi aruncate de semenii noștri și o parte aduse din amonte de către debitul crescut al râului Olt. Suntem foarte mulțumiți de modul cum s-a desfășurat această acțiune, dar totodată suntem triști pentru faptul că nu se respectă cele mai elementare reguli ale bunului simț și anume aruncarea gunoaielor în mediul înconjurător .
Mulțumim tuturor instituțiilor și voluntarilor, care au participat și contribuit la această acțiune și în mod special Primăriei Voila și Apele Române -SGA Brașov, Filiala Făgăraș. Acțiunile de ecologizare vor continua și pe alte zone.“, transmit reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraș.
AVPS CURATENIE3 AVPS CURATENIE4 AVPS CURATENIE5 AVPS CURATENIE6 AVPS CURATENIE8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.