Persoanele nevoiașe din Făgăraș vor avea ce pune pe masa de Crăciun

Este forfotă mare la Cantina de Ajutor Social din Făgăraș. Angajatele cantinei sunt în focul pregătirilor pentru sărbători. Ele au achiziționat mai multe produse tradiționale pentru ca persoanele nevoiașe din Făgăraș să aibă ce pune pe masa de Crăciun. Bucătăresele de aici vor găti de asemenea tot felul de preparate pentru ca făgărășenii mai puțini norocoși să aibă parte și de o masă caldă.

În acest an, am pregătit pentru cei aproximativ 120 de beneficiari pachețele cu diferite produse: tobă, caltaboș, cozonac, pateu, brânză topită, ton, lapte, margarină, bomboane de pom, portocale iar hrana caldă constă în ciorbă acră cu carne de porc, friptură de porc și piure. Pe această cale, le dorim sănătate și sărbători fericite“, ne-a spus Iuliana Bota – administrator Cantina de Ajutor Social Făgăraș.

Așadar, sărbătorile de sfârșit de an vor fi mai îmbelșugate pentru persoanele cu  situație materială precară din municipiul Făgăraș aflate în evidenţele Cantinei de Ajutor Social. Pachetele cu alimente vor fi distribuite către persoanele care provin din următoarele categorii: persoane cu handicap, cu ajutor social și persoane care nu realizează venituri. Distribuirea pachetelor va avea loc miercuri, 22 decembrie.

(Iulia GRECU)

IMG-20211221-WA0015 IMG-20211221-WA0016 IMG-20211221-WA0014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *