Mascații din nou la Făgăraș

Astăzi, 13 decembrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 20 de percheziții într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de serviciu și corupție.

Perchezițiile au loc pe raza judetului Brașov, la instituții publice, persoane juridice și domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate. Surse apropiate anchetei susțin că astfel de percheziții au avut loc și în municipiul Făgăraș.

„Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, vor fi ridicate mijloace de probă ce urmează a fi administrate ca probatoriu, pe parcursul urmăririi penale.

Polițiștii vor pune în aplicare 16 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet si poliție, în vederea audierii.

La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.“, potrivit IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.