Patru spectacole pe scena Casei de Cultură din Făgăraș, la final de 2021

 Finalul anului vine cu patru spectacole frumoase dintre care trei gratuite. Scena Casei de Cultură din Făgăraș va fi gazda unor concerte de colinde, susținute copiii de la atelierul de chitară, dar și de artiști consacrați . De asemenea, făgărășenii se vor putea bucura și de o comedie spumoasă, în regia lui Alexandru Bogdan.

Spiritul sărbătorilor de iarnă va fi adus în acest an de reprezentanții Casei de Cultură prin spectacole de colinde, dar și o piesă de teatru care va aduce zâmbete pe fețele spectatorilor.

happy endPe 18 decembrie, ora 19.00 sunteți invitați la spectacolul de teatru ”Happy End”, regia Alexandru Bogdan, distribuția: TUDOR ARON ISTODOR și RALUCA APRODU. O comedie savuroasă în care cea mai ghinionistă fată din lume trece printr-o serie de situații imposibile, încercând să-și găsească marea iubire. Intrare este gratuită, pe bază de invitație.

 

 

 

atelier chitaraDuminică 19 decembrie, ora 18.00 va avea loc un concert susținut de copiii de la atelierul de chitară al Protopopiatului Făgăraș, coordonat de preotul Cristina și Marius Demeter. Intrarea este gratuită pe bază de invitație.

Duminica viitoare, pe 19 decembrie avem un recital de cântece și colinde, la Casa de Cultură din Făgăraș. Atelierul de chitară are undeva în jur de 40-50 de copii, lucrăm și de două ori pe săptămână cu ei, la biserica „Sfânta Treime“ din Făgăraș“, ne-a spus pr. Marius Demeter.

        

 

armonia1Luni, 20 decembrie, de la ora 19.00 făgărășenii sunt invitați la concertul de colinde al Coralei Armonia. Preț biletului e 15 Lei.

Pe 23 decembrie, de la ora 18.00 sunteți invitați Concertul de colinde susținut de Cvintetul Anatoly. Și la acest concert intrarea este gratuită pe bază de invitație.

Amintim că, organizarea și desfășurarea  spectacolelor este permisă, în intervalul orar 05.00-21.00, până la 30% din capacitatea maximă a spațiului. Este obligatorie prezentarea certificatul verde, pe hârtie sau în format electronic.

Informații la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 12.00 -19.00.

(Iulia GRECU)

anatoly1

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *