Bărbați arestați după ce ar fi dat spargerea mai multor mașini din Făgăraș

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat – 6 acte materiale.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 06/07 decembrie 2021 persoane necunoscute ar fi pătruns, prin spargerea geamurilor, în trei autoturisme parcate pe strada Câmpului din municipiul Făgăraș, județul Brașov, iar din interiorul acestora ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani. De asemenea, în noaptea de 07/08 decembrie 2021, două persoane de sex masculin ar fi distrus geamurile a trei autoturisme parcate pe strada Teiului din municipiul Făgăraș și ar fi sustras din interiorul acestora bunuri și sume de bani.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind doi bărbați cu vârste de 26 ani, respectiv 31 ani, ambii domiciliați în localitatea Cincu, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *