Lt. col. Ioan Radu Nan este noul comandant al Detașamentului de Pompieri Făgăraș

Detașamentul de Pompieri Făgăraș are de la 1 octombrie un comandant titular, în urma concursului organizat de ISU Brașov. Este vorba despre Ioan Radu Nan, cel care a fost adjunct la această unitate și care în ultimul an, după pensionarea lt. col Dorin Moldovan, a fost împuternicit comandant. 

Din anul 2005, de la vârsta de 25 de ani, lt.col. Ioan Radu Nan a ales să salveze vieți și bunuri, dar și să coordoneze activitățile  Detașamentului de Pompieri Făgăraș, alături de comandant, din funcția de adjunct. În urmă cu un an, o dată cu pensionarea lt. col Dorin Moldovan, cel care a condus Detașamentul de la Făgăraș, Ioan Radu Nan a fost împuternicit la comanda pompierilor făgărășeni iar de la 1 octombrie, în urma concursului organizat de ISU Brașov, în perioada august- septembrie,  lt. col. Ioan Radu Nan este noul comandant al unității din Făgăraș.

Continuăm proiectele începute iar misiunile noastre de salvare de vieți și de bunuri să fie la fel de prompte și chiar să fim și mai buni. În ceea ce privește dotările, tot timpul e loc de mai bine. Așteptăm dotarea detașamentului cu autospeciale noi și în acest sens este un proiect în derulare“, ne-a spus lt.col  Ioan Radu Nan, comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș. 

În momentul de față, detașamentul din Făgăraș are 11 autospeciale și ambulanțe SMURD. De asemenea, Detașamentul de Pompieri Făgăraș numără în jur de 100 de angajați. Din anul 2018, unitatea din Făgăraș a devenit și centru de formare şi pregătire a pompierilor din toată ţara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.