Oprit pentru viteză, polițiștii au descoperit și altă ilegalitate

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 07 octombrie 2021, în jurul orei 16.25, polițiștii au depistat, în trafic, pe raza localității Dridif din județul Brașov, un bărbat, în vârstă de 48 ani, care conducea un autoturism, având viteza peste limita legală prevăzută de lege pentru acel sector de drum.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.