Zero lei pentru Făgăraș și Victoria din fondul de rezervă al Guvernului

Guvernul a decis în ședința de miercuri seară să aloce peste un miliard de lei pentru primăriile din România din fondul de rezervă la dispoziția Guvernului, potrivit unui anunț oficial. Astfel, 2756 de primării, aproape toate care au depus cereri de finanțare, au primit 1.010.966.000 lei. Bani au ajuns și în comunele Țării Făgărașului( sume cuprinse între 50.000 lei și 300.000 lei) Însă, atât Făgărașul, cât și orașul Victoria nu au primit niciun leu. Nici comunele Hârseni, Părău, Recea, Beclean, Șinca, Viștea, Jibert nu apar pe lista cu sumele alocate în județ. 

Potrivit unei analize a G4Media.ro, la nivel național, din 41 de localități și sectoare conduse de primari USR, doar cinci au primit de la guvern sume cuprinse între 100.000 și 400.000 de lei, potrivit documentului oficial privind împărțirea fondurilor.

O analiză Europa Liberă arată că și PSD a fost defavorizat la împărțirea fondurilor, localitățile conduse de social-democrați primind doar aproximativ 25% din suma alocată, deși PSD are cel mai mare număr de primari și șefi de consilii județene. Câștigătorii împărțirii sunt județele ”liberale”, dar și județele Covasna, Harghita și Mureș, cu o puternică reprezentare a UDMR, potrivit Europa Liberă.

BANI 1 BANI2

Un comentariu la „Zero lei pentru Făgăraș și Victoria din fondul de rezervă al Guvernului

  • octombrie 8, 2021 la 7:28 am
    Permalink

    Unde sunt ,,mâncătorii de CĂCAT,,din Făgăraș? Cei din CL.,care sunt plătiți cu bani grei,ca să facă NIMIC!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.