750 de căței și pisici au fost sterilizați la Victoria

S-a încheiat încă o campanie de sterilizări gratuite din orașul Victoria! De la începutul anului, în orașul Victoria au fost sterilizați în jur de 750 de căței și pisici. Potrivit reprezentanților Asociației Save a Life astfel de campanii gratuite vor fi organizate și anul viitor.

Mulțumesc tuturor persoanelor care au venit cu animăluțele la sterilizat și care au înțeles importanta sterilizărilor. Mulțumesc echipei de doctori @George Ganescu si @Vlad Sirbu. Ati fost minunati! Multumesc partenerilor de la @Aulim Pitesti si Tierhilfe Hoffnung pentru suport si profesionalism și Primăriei Victoria pentru susținere!
Anul acesta, din martie pana in octombrie, am reusit sa sterilizam aproximativ 750 de catei si pisici. E un numar impresionant, nu ma asteptam sa atingem acest numar, Ma bucura sa văd ca oamenii se implica și ca înțeleg cât de important este sa sterilizezi. Imi doresc sa nu mai fie in Victoria și pe sate catei nesterilizați și catei abandonați.
Anul viitor vreau sa continui, alaturi bineintele de partenerii nostru de la @Tierhilfe Hoffnung si Aulim si sa includ in campania de sterilizare și microciparea cățelului/catelusei pentru responsabilizarea persoanelor din zona. Campania de sterilizari gratuite este organizata pentru toți cei din zona Țării Făgărașului, iar rugămintea mea este: Nu fiți indiferenti! Implicați-va, ajutați și sterilizati!”, ne-a declarat Gabriela Streza, președinte Asociatia Save A Life.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.