Cămine culturale moderne în comuna Beclean

O jumătate de milion de euro – este suma destinată modernizării căminelor culturale din localitățile Beclean și Calbor. Lucrările începute în vara anului 2019 sunt aproape de final.

Locuitorii din satele Beclean și Calbor vor avea parte de cămine culturale modernizate și dotate la ultimele standarde. Lucrările la cele două clădiri se apropie de final. Renovarea a fost posibilă datorită unui proiect câștigat de reprezentanții Primăriei Beclean, un proiect prin care s-au atras fonduri europene în valoare de 500.000 de euro.

IMG_2270Se lucrează și la Căminul Cultural din Calbor, de asemenea și la cel din Beclean fiind un proiect comun privind cele două cămine culturale, cu bani din fonduri europene. Într-adevăr aici pandemia ne-a pus piedici. Acum oamenii lucrează din nou și sperăm ca în scurt timp să repunem în folosință aceste două clădiri pentru ca cetățenii să își poată desfășura evenimentele dorite. Sper să se finalizeze anul acesta, de aceea am ținut mereu legătura cu antreprenorul general și după promisiunile lui o să terminăm acest obiectiv”, ne- a declarat primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu.

Cele două cămine culturale au mai fost reabilitate din fonduri proprii, în urmă cu aproximativ 14 ani.

 

IMG_2263 IMG_2266 IMG_2269

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.