Se reiau meciurile de handbal masculin la Făgăraș. Spectatori: doar cei vaccinați și cei testați

După o lungă așteptare, se reiau meciurile de handbal masculin  la Făgăraș. Sâmbătă, 25.09.2021 începând cu ora 12:00, în cadrul etapei a 2-a campionatului național „Divizia A”, va avea loc partida dintre CSM FĂGĂRAȘ si CSM ODORHEIUL SECUIESC, anunță Clubul Sportiv Municipal.

Accesul spectatorilor in incinta bazei sportive se face conform legislației in vigoare: conform ordinului comun al MTS și MS, pot participa ca spectatori persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Conform noului protocol medical, minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.

Va rugam sa respectați normele sanitare impuse de către autoritățile statului si sa participați ca spectatori la eveniment având asupra dvs. cartea de identitate, certificatul de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR/antigen rapid.

Copiii cu vârsta pana la 14 ani beneficiază de gratuitate la accesul in sala de sport, prețul unui bilet pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani este de 5 lei.

Va mulțumim pentru înțelegere si va așteptăm in număr cat mai mare, pentru a-i încuraja pe handbaliștii noștri.

HAI CSM Fagaras!“, se arată pe informarea postată de Clubul Sportiv Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.