Consilierii prezenți la ședință, numărați pe degetele de la o mână

Așa cum a fost anunțat, în această după-amiază a fost convocată o nouă ședință extraordinară de îndată, a doua pe ziua de astăzi, însă nici de această dată nu a fost statutară, pentru că majoritatea consilierilor nu au fost prezenți. Din cei 16, doar cinci au fost prezenți. De aceea, primarul vrea să mai convoace mâine dimineață o nouă ședință iar în cazul în care nici de această dată nu se vor prezenta, consilierii, dar și cetățenii Făgărașului sunt așteptați la Casa Municipală de Cultură. Reamintim că ieri, consilierii care fac opoziție au respins mai multe proiecte pe motiv că nu au avut timp suficient să parcurgă materialele de ședință. Tot ieri, au declarat că sunt dispuși să fie prezenți la o ședință de îndată, organizată chiar și astăzi, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Am mai convocat încă o dată o ședință  extraordinară de îndată la ora 17.00, așa cum am comunicat de dimineață. Pe ordinea de zi sunt aceleași proiecte de înființare a serviciului de utilitate publică pentru a oferi cetățenilor o piață adecvată, de delegare a acestui serviciu societății Sc Piețe, Târguri și Oboare și rectificarea bugetului unde sunt incluse acele proiecte privind proiectul creșei, închiderea gropii de gunoi achiziționarea de incubatoare. Mâine dimineață mai convocăm încă o dată la ora 9.00 Consiliul Local pentru aceeași ordine de zi și dacă nici dimineață nu se întrunește cvorumul și nu este ședința statutară, probabil vom merge la Casa de Cultură, undeva după orele 18.00, pentru a avea acolo o ședință. Vom transmite mâine după ora 9.00 cum va fi organizată ședința la Casa de Cultură, bineînțeles respectând legile actuale“, ne-a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.
PROIECTUL ORDINII DE ZI a Şedinţei extraordinare – de îndată a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş , convocat pentru data de miercuri, 1 SEPTEMBRIE 2021, orele 17,00
1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraş pe anul 2021.
2. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului Public pentru Administrarea şi Exploatarea Pieţei Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş, aprobarea Studiului de oportunitate, aprobarea Caietului de sarcini şi a Regulamentului Serviciului Public pentru Administrarea Pieţelor Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş precum şi a formei de gestiune.
3. Proiect de hotărâre privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public pentru administrarea şi exploatarea pieţei agroalimentare, a bazarelor, târgurilor şi oboarelor, a grupurilor sanitare publice în Municipiul Făgăraş, către S.C.Pieţe, Târguri şi Oboare S.R.L. Făgăraş, prin atribuire directă.Ședință extraordinară – de îndată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.