Două seri emoționante, într-un cadru inedit. Ultimul concert, în această seară

După două seri reușite, în care făgărășenii au avut parte de reprezentanții muzicale și teatrale într-un cadru inedit, concertul de jazz din această seară va încheia „cele trei seri culturale în inima României“. 

Așadar, în această seară, de la ora 20.00, în parcul central din Făgăraș, sunteți așteptați la un concert de muzică jazz  cu Dora Notărescu & Vlad Gălățianu. După  concert, până la ora 23.00, va mixa muzică  DJ Dropside.

„Primele doua seri au fost emoționante. Publicul a fost extraordinar. Mă bucur foarte tare că am putut să bucur și tinerii care au putut dansa până la ora 23.00 în parcul central și copiii care au stat pe scaunele puff si au urmărit concertele. Îi invit pe făgărășeni și in această seară pentru a-și încărca sufletele cu muzică frumoasă și energie bună.“, n-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Evenimentul beneficiază de o cofinanţare în valoare de 15.000 lei, asigurată de Consiliul Judeţean Braşov în cadrul Programului de finanţări nerambursabile acordate proiectelor culturale iniţiate de beneficiari de drept public.

Prima seară – concert de blues, DJ

foto: Bogdan Manta

A doua seara – teatru, concert de folk, DJ

foto: Făgărașul Tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.