Parada motocicliștilor pe străzile Făgărașului

 

700 de motociclete și 2500 de persoane sunt așteptate la Rezistența Făgăraș- Bike Fest.  Cea de-a doua ediție a festivalului motocicliștilor, respectiv Bike Fest se va desfășura lângă Făgăraș, în acest weekend iar atmosfera va fi întreținută de artiști de renume, cap de afiș fiind formația Phoenix. Sâmbătă 14 august va avea loc o paradă moto, pe raza municipiului Făgăraș.

Timp de 3 zile platoul de pe dealul Galațiului, de lângă Făgăraș va fi centrul de întâlnire al motocicliștilor din întreaga țară dar și de peste hotare. 700 de motociclete și 2500 de persoane sunt așteptate în perioada 13-15 august la Bike Fest.

Sâmbătă 14 august va avea loc o paradă moto, pe raza municipiului Făgăraș pentru conștientizarea participanților la trafic asupra prezenței motocicliștilor pe șosele. Parada moto va începe la ora 13.00, de la locația evenimentului respectiv pe DJ 104D și se continuă pe același traseu: Str. Gheorghe Doja- Str. Podului- Str. Mihai Viteazul – Bulevardul Unirii (până în sensul giratoriu în intersecția cu Doamna Stanca)- Bld. Unirii(până în sensul giratoriu din intersecția cu Str. Câmpului Nou)- Str.Mihai Viteazu – Str. Podului – Str. Gheorghe Doja – locația evenimentului.

Program:

  • 13:00 – Paradă MOTO
  • 16:00 – 18:00 – Concursuri
  • 18:00 – 23:00 – Concerte

Activități alternative

Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanţilor de a-şi petrece timpul de dinaintea concertelor.
În zona festivalului vor fi mâncăruri tradiționale, băuturi, zone de relaxare, toalete, dușuri, iar camparea și parcarea sunt păzite și gratuite. Sâmbătă seara, 14 august 2021, vor avea loc concertele, pe scena amplasată pe platoul de deasupra Făgărașului (dealul Galațiului), la aproximativ 1 km de Mănăstirea Făget. Oaspeții vor avea parte de foc de tabără, zonă de realxare, concursuri, after party. Accesul la festival se va face pe bază de bilet.Informații suplimentare puteți obține la nr de telefon : 0728833005
RSVP: https://www.facebook.com/events/2163237057303767

 

WhatsApp Image 2021-08-09 at 15.52.39

Pe scena evenimentului, timp de 3 zile vor urca trupe de renume, respectiv Phoenix, The Rock, Icar,  Hteththemeth, Familia Jeff.

Sursa. Rezistenta Fagaras Bike Fest (facebook)

(Iulia GRECU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.