Senatorul Irineu Darău candidează la președinția USR PLUS

Senatorul Irineu Darău, fost președinte al organizației județene a USR, a anunțat în această dimineață că va candida la funcția de președinte a USR PLUS. Acesta a declarat într-un live pe Facebook că crede că șansele USR PLUS la alegerile din 2024 vor fi tot mai mici dacă Dan Barna va rămâne la conducerea partidului. În plus, Darău susține că dacă nu se va realiza rapid o schimbare în conducerea partidului, USR PLUS riscă să aibă șansa PNȚCD, un partid care acum a ajuns la „și altele” pe eșichierul politic.

După fuziune, după câteva luni la guvernare, suntem abia la jumătatea scorului nostru maxim și foarte aproape de scorul obținut în 2016. Cred că este nevoie de un aer proaspăt la acest partid și de o schimbare, de un suflu nou. Sunt candidatul membrilor USR și PLUS…”, a declarat acesta, care a adăugat că își dorește să reconstruiască USR PLUS „pe o bază de reguli, pe o bază de stat de drept intern”.

Darău este primul care se înscrie oficial în cursa pentru șefia USR PLUS, verbal fiind anunțate și candidaturile lui Dan Barna (fost președinte USR) și Dacian Cioloș (fost președinte PLUS).

One thought on “Senatorul Irineu Darău candidează la președinția USR PLUS

  • Alexandru
    august 8, 2021 la 5:57 am
    Legătură permanentă

    În afară de a candida,nu poate face ceva ,,fizic,,palpabil? Să repare o băncuță în părculețul copiilor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.