Amenzi în valoare de 30.500 de lei, aplicate de Poliția Locală Făgăraș, pentru gunoiul aruncat ilegal

37 de amenzi, în valoare totală de 30.500 de lei, au fost aplicate de Poliția Locală Făgăraș de la începutul anului până în prezent, pentru nerespectarea măsurilor de protejare a mediului. Au fost sancționate și persoanele care au abandonat deșeuri pe domeniul public sau pe terenuri extravilane, inclusiv cele rezultate în urma amenajărilor interioare.

FB_IMG_1620375533846Pentru evitarea unor astfel de situații neplăcute, Primăria Făgăraș vă reaminteste că operatorul de la salubritate Salco Serv preia GRATUIT, la sediul din str. Negoiu nr. 147, deșeurile provenite din amenajarea interioară a locuințelor, voluminoase (mobilier, covoare, saltele etc.), deșeuri din construcții sau demolări (beton, cărămizi, țigle, produse ceramice etc.), în limita a 3 mc/lună, dacă le transportați personal.

Beneficiare sunt exclusiv persoanele fizice și este necesară prezentarea unui document de identitate pentru verificarea cantităților maxime admise lunar. Deșeurile sunt preluate de luni până vineri,‬ între orele 7.00 – 19.00. Între orele 15.00 – 19.00 este necesar să telefonați în prealabil la numărul de dispecerat: 0758 232 222.

O altă opțiune este solicitarea operatorului, la numărul de telefon menționat, pentru ridicarea deșeurilor de la domiciliu. În acest caz este necesară plata costului aferent transportului și gestionării.

Abandonarea deșeurilor pe domeniul public este INTERZISĂ și se sancționează cu amendă! Dacă observați deșeuri aruncate ilegal, sesizați Poliția Locală printr-un apel la numărul de telefon 0268 210050.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *