Centru mobil de vaccinare la Jibert

Având în vedere că oamenilor care stau la sate le este mai greu să se programeze la vaccin pe platforma electronică, iar dacă reușesc acest lucru, drumul până la primul centru de vaccinare nu este tocmai simplu, Prefectura Brașov a anunțat că în scurt timp vor fi operaționalizate trei centre mobile de vaccinare. Astfel de centre vor fi amenajate în comunele Cața (la dispensar), Jibert (la dispensar) și Bunești, la căminul cultural.

Având în vedere Instrucțiunea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, referitoare la operaționalizarea centrelor mobile de vaccinare, Direcția de Sănătate Publică Brașov a identificat primele trei locații din județ în vederea vaccinării de către echipe/centre mobile:

■ Dispensarul uman din comuna Cața
■ Căminul Cultural din comuna Bunești
■ Dispensarul uman din comuna Jibert
În aceste locații nu este necesară dislocarea unității mobile, vaccinarea realizându-se în spații identificate de către primării.
Reprezentanții administrației publice locale din aceste localități completează/actualizează listele cu persoanele care doresc să se vaccineze.“, potrivit Prefecturii Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.