Karatiștii de la CSM Făgăraș, locul întâi pe cluburi, la o competiție intercontinentală

Rezultate excepționale pentru karatiștii făgărășeni ai clubului municipal la o competiție de anvergură, la care au participat sportivi de la 59 de cluburi, din 29 de țări, de pe 4 continente. Făgărășenii au obținut 21 de medalii, clasându-se pe locul întâi pe cluburi. 

Competițiile între karatiști au continuat și în acest context epidemiologic, însă, așa cum spuneam într-un alt material, acestea se desfășoară online. Practic, probele sunt filmate, încărcate pe un site specializat pentru aceste competiții și analizate de arbitrii.

La toate aceste competiții ne ajută un tehnician, care ne asigură toată logistica, pentru ca probele să fie filmate, încărcate pe site-ul sportdata. Vreau să-i mulțumesc pe această cale domnului Radu Munteanu, care  e și secretarul comisiei național SKIF România, pentru efortul depus, pentru că la o astfel de competiție e nevoie de multe ore de filmare, pentru că sunt mai multe filmulețe pentru fiecare sportiv“, ne-a spus Ioan Râmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

În ultimul an, sportivii de la CSM Făgăraș au participat la mai multe astfel de competiții, însă ultima, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, le-a adus rezultate foarte bune: 21 de medalii (9 de aur, 5 argint și 7 de bronz) și locul întâi pe cluburi. Cei 24 de sportivi, de la 6 ani și până la seniori, antrenați de Ioan Râmbeț și Ionel Novac, au participat la 26 de probe de kata individual, kata echipe și kumite.

Noi am participat până acum la șapte turnee de acest gen. La început, am  intrat cu un număr mai redus de sportivi, mai timid, fiind la început, pentru că sportivii care participă la aceste competiții sunt în top team-ul mondial. Am luat rezultate bune și am prins curaj. Ușor am început să introducem cât mai mulți sportivi și de la vârste mai mici, pe mai multe categorii. Practic, am reușit să ne îmbunătățim de la competiție, la competiție, performanța. A fost un obiectiv urmărit de mine și am reușit să ne clasăm pe locul întâi pe cluburi, din 59 de cluburi, din 29 de țări, de pe 4 continente. “, ne-a mai spus Ioan Râmbeț.

Pregătirile karatiștilor continuă, pentru că în perioada 19- 21 martie vor participa la încă un turneu.

Pregătirea, dar și filmările pentru competiții se fac la sala de pe strada Libertății, care aparține de Biserica Evanghelică iar cu această ocazie vreau să spun că sunt fericit că se pot realiza aceste lucruri datorită unei colaborări bune între CSM Făgăraș și reprezentanții Bisericii Evanghelice.“, a încheiat Ioan Râmbeț.

IMG-20210316-WA0003 IMG-20210316-WA0002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.