Un făgărășean a reușit să păcălească „păcănelele” și să încaseze un câștig de 20.000 de lei în loc de 2.000 de lei

Un bărbat de 40 de ani din Făgăraș a obținut 20.000 de lei la păcănele, deși câștigul care i se cuvenea era de 2.000 de lei. Când și-au dat seama de greșeală, reprezentanții firmei au cerut banii înapoi, dar bărbatul a refuzat să îi restituie și a fost trimis în judecată. În final, procesul s-a încheiat prin împăcarea părților.

Un jucător de păcănele din Făgăraș a fost trimis in judecata pentru însușirea bunului găsit sau ajuns din greseala la faptuitor, la inceputul anului, dupa ce a convins-o pe angajata unei sali de jocuri ca a castigat 20.000 de lei, lucru care nu era adevărat.

Totul s-a întâmplat în 19 ianuarie, in jurul orei 17.00. Jucatorul de pacanele a intrat intr-o sala de jocuri si a introdus intr-unul dintre aparate suma de 100 de lei. Dupa ce aparatul a afisat o imagine castigatoare, jucatorul si fratele sau au strigat: 200 de milioane (n.r. 20.000 de lei vechi).

In local s-a starnit o frenezie, iar angajata salii de jocuri s-a dus la aparat sa verifice ecranul. Cand a vazut „un numar care incepea cu 2 si continua cu mai multe zerouri” l-a crezut pe barbat si i-a dat cei 20.000 de lei pe care i-a „castigat”. Imediat dupa ce a primit banii, jucatorul a parasit localul, scrie bizbrasov.ro.

Cum a fost descoperită șmecheria

Avand in vedere valoarea mare a castigului, angajata salii de jocuri i-a anuntat pe patroni, care au verificat aparatul si au constatat ca in ziua respectiva au fost trei castiguri, cel mai mare in valoare de 2.000 de lei. Angajata localului l-a sunat pe jucator sa ii spuna ca s-a produs o greseala, dar barbatul a refuzat sa restituie banii pe motiv ca „reprezentantii salii de jocuri au modificat parametrii tehnici ai aparatului astfel incat sa arate ca, de fapt, castigul ar fi fost mult mai mic”.

In urma acestei situatii, patronul salii de jocuri a facut plangere penala, iar jucatorul a fost trimis in judecata pentru insusirea bunului gasit sau ajuns din greseala la faptuitor.

Mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.