Cum să porți pantaloni de trening pentru femei fără să arăți neglijent?

Trebuie să recunoşti că eşti fanul cel mai mare al pantalonilor de trening, dar uneori aceste piese pot crea un aspect neglijent!

Nu sunt tocmai articolele vestimentare care să te  ajute să pari scoasă din cutie, dar tot îi iubești datorită confortului ridicat şi a libertății de mișcare pe care le conferă. Cu ajutorul partenerilor de încredere, Bolf.ro, nu doar că descoperi piesele perfecte, dar şi câteva trucuri de asortare. Știi, poți purta pantaloni de trening fără să pari neglijență sau obosită sau ieșită din sala de antrenament.

Asortează inteligent!

Poate cel mai important aspect, când vine vorba de aspect ține de combinaţii. Este important să asortezi corect piesele pentru a se pune în valoare unele pe celelalte. Dacă vorbim de ţinute de stradă clar vorbim de culorile specifice, negru, alb, bleumarin. Pentru ţinute sigure cu pantaloni de trening, alege hanorace cu glugă simple şi pantofi cu platformă în aceeași culoare. Vei obţine un look tineresc, expresiv. Poartă un rucsac din piele sau o geantă de umăr cu mânere metalice şi gata! Ai o ţinută autentică în stil stradal.

Vrei ceva expresiv, dar nu vrei să te apropii de culori intense. Avem soluții şi pentru astfel de situații. Alege pantofi sport din piele cu accente metalice, pantaloni de trening negrii  – vedetele ţinutei –  un tricou cu imprimeu metalic şi o şapcă simplă cu cromatică asemănătoare cu pantofii! Simplu, original, rafinat! Pot aborda o astfel de ținută pentru plimbările lungi, la cinema sau la ieșirea relaxantă alături de prietenele de suflet!

Iubești elementele dinamice, așa că nu ezita să le abordezi ori de câte ori ai ocazia! Alege pantaloni negri, o bluză simplă cu imprimeu metalic, pantofi cu şireturi colorate şi o geantă tip poştaş, nu foarte mare. Vei beneficia de un outfit tineresc, dinamic cu personalitate!

Combină articole care te pun în valoare!

Dacă vorbim de ținute inteligent realizate şi aspect impecabil, clar spunem haine potrivite, croite pentru trupul propriu! Bolf.ro vine cu sfaturi şi grile de mărimi care să te ajute să selectezi corect piesele. Alege tricouri şi bluze slim, dacă eşti bine lucrată şi eşti slabă. Pantalonii de trening pe care îi iubeşti şi care îţi vine perfect!  Nu îţi mai trebuie alte haine dacă doreşti să mergi la o plimbare relaxantă.

Alege bluze puțin largi  şi pantalonii jogger preferaţi dacă vrei să realizezi un outfit cu aer nonșalant! Croiul pantalonilor, cu manşete late în partea inferioară şi buzunare oblice discret integrate, pune în valoare silueta şi, totodată asigura starea de confort mult dorită.

Nu uita de accesorii

Accesoriile sunt elementele care dau personalitate ţinutelor, dar ce e mai important conferă acel aspect neglijent. O ţinută cu accesorii nu pare neglijentă, realizată pe grabă, chiar dacă vedete sunt pantalonii de trening. Fie că selectezi ceasuri de mână, braţări din silicon, coliere supradimensionate, rucsacuri din pânză sau şepci cu inserţii metalice, ai certitudinea ca outfitul creat este oricum dar nu banal, nu neglijent.

Ai decis care sunt piesele pe care le preferi pentru ţinutele casual –   sport şi casual urbane distinse?

(articol de la partener)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *